Snel Geleverd!

Vorige Artikel 1 van 12 Volgende

Bullpadel Vertex 03 CMF WPT Amsterdam Edition

€ 279,95 € 199,95 (inclusief btw)
Dit artikel is (tijdelijk) uitverkocht.

De Bullpadel Vertex 03 Comfort WPT Amsterdam Edition is het padel racket van professional Martin Di Nenno en wordt door hem gebruikt tijdens het World Padel Tour Amsterdam Open toernooi.

Dit racket is ontwikkeld voor aanvallende en dynamische allround spelers op een gemiddeld-gevorderd niveau. Het racket beschikt over een diamantvorm en een hoog geplaatste gewichtsbalans voor een maximale overbrenging van uw kracht.

Het frame is een 100% CarbonTube, zorgt voor veel stevigheid en wordt op de kop beschermt door de MetalShield protector. Het blad is gelaagd met een composiet van glasvezel en carbon, genaamd Fibrix HybridFiber. De kern is een MultiEva. De nieuwe MultiEva kern van Bullpadel biedt veel controle bij langzame slagen en veel power bij snellere slagen zoals een smash. 

AirReactChannelIs een aerodynamische technologie in de collectie van Bullpadel. Deze techniek vergroot de wendbaarheid van het racket waardoor het uw reactietijd positief beïnvloed. AirReactChannel is het gebied onder de brug van het racket dat open is gelaten voor een betere airflow. Vanaf het zij-aanzicht kunt u deze nieuwe techniek het beste zien.  

Ook beschikt de Vertex 03 Comfort over de TopSpin technologie van Bullpadel. TopSpin zijn gebakken korrels op het blad en zorgen voor een ruwe opperlaag. Hierdoor kunt u uw slagen makkelijker extra effect meegegeven.

De Bullpadel Vertex Comfort is iets minder stijf in vergelijking met de Hack Comfort. Dit racket is ook geschikt voor de dynamische speler op een gemiddeld niveau die op zoek is naar een zeer aanvallend padel racket en zijn niveau wenst te verhogen en houdt van een uitdaging.

Vragen over dit racket? Stel uw vragen in de chat!

Padelracket Bullpadel Vertex 03 CMF WPT Amsterdam Edition

 

Overige informatie :
Gewicht: 365-375 Gram
Profiel: 38 mm
Frame: Carbon
Type speler: Gemiddeld-Gevorderd
Rackethoes: Inbegrepen
Levertijd: 2-3 Werkdagen

Klantbeoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2012 - 2023 Padelwereld | sitemap | rss