Morgen in huis!

Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

Babolat Technical Viper Juan Lebron

€ 380,00 € 274,95 (inclusief btw)

We willen allemaal punten scoren... we zijn allemaal AANVALLERS! Dit is HET racket van Juan Lebron.

Dat is een van de conclusies van de Babolat studie waarmee het merk verschillende spelerprofielen in kaart heeft gebracht. Een van de profielen uit het onderzoek is de technische aanvaller die het punt wilt leiden en zijn techniek en kracht gebruiken om het verschil te maken. Geïnspireerd op de feedback van World Padel Tour legend Juan Lebron!

Om perfect op de behoeften van deze speler in te spelen, is het Technical Viper racket ontwikkeld dat tegelijkertijd gemakkelijke power en precisie biedt bij de aanvallende slagen.

Geen revolutie maar evolutie is deze nieuwe generatie rackets en zet je aan tot smashen en een TECHNICAL STRIKER te zijn. Ontworpen voor technische spelers die beschikken over een fabelachtige vibora, dé perfecte kicksmash en veel aan het net te vinden zijn. De Technical Viper Juan Lebron biedt Maximum Power!

Het frame met diamantvorm van de Technical Viper is volledig van carbon. Het blad is verstevigd met lagen van 12K Carbon en geeft het racket naast comfort ook extra power in uw slagen. De BLACK-EVA kern zorgt samen met de midden-hoog geplaatste gewichtsbalans voor een optimale overbrenging van uw kracht en maakt het racket zeer geschikt voor aanvallende- en allround spelers op een gemiddeld-gevorderd niveau.

 

De EVA kern in de Juan Lebron Viper is harder dan de X-EVA sandwichconstructie die in de standaard Technical Viper (APT) is geplaatst. Hierdoor is er nog meer power beschikbaar

3D SPIN+

3D SPIN+ - Met het meest ruwe racketoppervlak van Bablat ooit kun je meer spin aan je slagen geven.

VIBRABSORB SYSTEM²

VIBRABSORB SYSTEM² Powered by SMAC - Deze technologie zorgt voor een optimale trillingsdemping, dankzij een combinatie van elastomeren, geïntegreerd met carbon, in de kern en het handvat van het racket.

SMART BUTTCAP

SMART BUTTCAP - Een systeem waardoor het polsbandje afneembaar is: hij kan makkelijk gewassen of verwisseld worden.

Vragen over dit product? Stel deze in de chat!

Padelracket Babolat Technical Viper Juan Lebron

Overige informatie :
Gewicht: +/- 365 Gram
Profiel: 38 mm
Frame: Carbon
Type speler: Gevorderd
Levertijd: Voor 16:00 besteld? Vandaag verzonden!

Klantbeoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2012 - 2023 Padelwereld | sitemap | rss