Levering & Retour

Verzending & Bezorging

De verwachte levertijd voor onze producten is ongeveer 5 werkdagen tenzij anders aangegeven. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het weekend en het postorder bedrijf. De verwachte levertijd staat bij de artikelsoorten aangegeven. Bij hoge uitzondering kan het voorkomen dat de levertijden langer zijn dan de aangegeven verwachte levertijden. Wij zorgen voor goed beschermende verpakking, maar mocht er wel iets beschadigd raken willen wij dat graag direct en uiterlijk binnen 3 dagen na ontvangst van u weten. We kunnen samen tot een adequate oplossing komen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten binnen Nederland voor bestellingen onder de €80 zijn €6,95 inclusief BTW. Bestellingen boven de €80 worden gratis verzonden!

Verzendkosten België & Duitsland

Voor het verzenden van orders naar België of Duitsland onder de €175 wordt €7,95 inclusief BTW aan verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen boven de €175 worden gratis verzonden!

 

Retour & Vervanging

De wet kopen op afstand geeft u het recht binnen 14 dagen na ontvangst van het product dit weer terug te sturen zonder opgaaf van reden. Wij doen hier dus ook niet moeilijk over. Ondanks dat u niet verplicht bent een reden op te geven zijn wij daar wel benieuwd naar en kunt u een retourformulier invullen. Zo kunnen wij wellicht onze producten of diensten verbeteren. Dit is voor ons waardevolle informatie.

Retourkosten & Retourlabels

Indien u bij Padelwereld wilt retourneren kunt u dat aangeven via info@padelwereld.nl onder vermelding van uw ordernummer. 

Nederland: Via ons kunt u tegen een lager tarief een PostNL retourlabel aanvragen. De kosten voor een retourlabel vanuit Nederland zijn €4,95 en kunt u via iDeal voldoen bij onze verzendpartner MyParcel. Als u aangeeft gebruik te willen maken van deze service ontvangt u van ons een retourlink. Na betaling van €4,95 ontvangt u automatisch uw retourlabel. Deze kunt u op het pakket bevestigen en afgeven bij een PostNL punt bij u in de buurt. 

U kunt uiteraard ook zelf het pakket brengen naar een transporteur naar keuze. In dat geval dient u de kosten die in rekening worden gebracht zelf te voldoen.

Belgie & Duitsland: Ook retouren vanuit België & Duitsland kunnen tegen een lager tarief een PostNL retourlabel bestellen. De kosten voor een retourlabel vanuit deze landen zijn €9,95. Als u aangeeft gebruik te willen maken van deze service ontvangt u van ons een retourlink. Na betaling van €9,95 ontvangt u automatisch uw retourlabel. Deze kunt u op het pakket bevestigen en afgeven bij een PostNL punt bij u in de buurt. 

U kunt het pakket dat u wenst te retourneren uiteraard ook zelf aanbieden bij uw transporteur naar keuze. De kosten die hiervoor in rekening worden gebracht dient u zelf te voldoen. 

Padelwereld informatie retouren

Bekijk voor meer informatie het herroepingsformulier van Padelwereld voor uw retouren.

Informatie herroeping/retour Padelwereld (deze link opent een PDF bestand)

 

Vragen over uw bestellingen

Heeft u vragen over uw bestelling, neem dan contact met ons op via ons contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@padelwereld.nl. Ook als u uw order wilt wijzigen kunt u contact met ons opnemen. 

Wij zijn ook te bereiken op ons telefoonnummer 0314-794521 (maandag t/m vrijdag - 09:00 t/m 17:00)

Aanbieding

Adidas Essnova Carbon CTRL 2.0 € 229,95 € 189,95

Klantbeoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2012 - 2020 Padelwereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel