Levering & Retour

Verzending & Bezorging

De verwachte levertijd voor onze producten staat bij ieder artikel individueel aangegeven onder het kopje "Overige informatie". Over het algemeen hebben onze producten drie verschillende levertijden:

  • Morgen in huis (indien besteld op werkdagen ma t/m vrij voor 16:00)

  • Snel Geleverd (max. 2-3 werkdagen)

  • 4-5 werkdagen

De opgegeven levertijden zijn een zeer nauwkeurige indicatie maar natuurlijk zijn ook wij afhankelijk van het weekend en eventuele vertragingen bij het postorder bedrijf. Bij hoge uitzondering kan het daarom voorkomen dat de levertijden langer zijn dan de aangegeven verwachte levertijden. 

Wij zorgen voor een goed beschermende verpakking, mocht er wel iets beschadigd raken willen wij dat graag direct en uiterlijk binnen 24uur na ontvangst van u weten. We kunnen samen tot een snelle en adequate oplossing komen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten binnen Nederland voor bestellingen onder de €75 zijn €4,95 inclusief BTW. Bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden!

Verzendkosten België & Duitsland

Voor het verzenden van orders naar België en Duitsland onder de €100 wordt €4,95 inclusief BTW aan verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen boven de €100 worden gratis verzonden!

Shipping rest of European Union (excl. Belgium & Germany)

For orders under €200,- we charge €10 shipping costs, all orders above this amount will be shipped without extra costs! If you can't select your destination country in the checkout, please let us know in de chat or through WhatsApp and we will activate the country for you. Outside EU? Contact us for a personal offer!

Retour & Vervanging

De wet kopen op afstand geeft u het recht binnen 14 dagen na ontvangst van het product dit weer terug te sturen zonder opgaaf van reden. Wij doen hier dus ook niet moeilijk over. Wij accepteren alleen retouren in originele verpakking en in nieuwstaat verkerend. Ondanks dat u niet verplicht bent een reden op te geven zijn wij daar wel benieuwd naar en kunt u een retourformulier invullen. Zo kunnen wij wellicht onze producten of diensten verbeteren. Dit is voor ons waardevolle informatie.

Retourkosten & Retourlabels

Indien u bij Padelwereld wilt retourneren kunt u dat aangeven via info@padelwereld.nl onder vermelding van uw ordernummer. 

Nederland: Via ons kunt u tegen een lager tarief een PostNL retourlabel aanvragen. De kosten voor een retourlabel vanuit Nederland zijn €4,95 en kunt u via iDeal voldoen bij onze verzendpartner MyParcel. Als u aangeeft gebruik te willen maken van deze service ontvangt u van ons een retourlink. Na betaling van €4,95 ontvangt u automatisch uw retourlabel. Deze kunt u op het pakket bevestigen en afgeven bij een PostNL punt bij u in de buurt. 

U kunt uiteraard ook zelf het pakket brengen naar een transporteur naar keuze. In dat geval dient u de kosten die in rekening worden gebracht zelf te voldoen.

Belgie: Ook retouren vanuit België kunnen tegen een lager tarief een PostNL retourlabel bestellen. De kosten voor een retourlabel vanuit deze landen zijn €9,95. Als u aangeeft gebruik te willen maken van deze service ontvangt u van ons een retourlink. Na betaling van €9,95 ontvangt u automatisch uw retourlabel. Deze kunt u op het pakket bevestigen en afgeven bij een PostNL punt bij u in de buurt. 

U kunt het pakket dat u wenst te retourneren uiteraard ook zelf aanbieden bij uw transporteur naar keuze. De kosten die hiervoor in rekening worden gebracht dient u zelf te voldoen. 

Padelwereld informatie retouren

Retouren worden alleen geaccepteerd in originele verpakking. Alle kaartjes horen (indien aanwezig) nog aan het racket bevestigd te zitten en de plastic verzegeling rondom het handvat dient er nog omheen te zitten voor een correcte afhandeling van uw retour.

Bekijk voor meer informatie van Padelwereld voor uw retouren.

Informatie herroeping/retour Padelwereld (deze link opent een PDF bestand)

Vragen over uw bestellingen of uw retour?

Heeft u vragen over uw bestelling of retour, neem dan contact met ons op via ons contactformulier, de chat op de website of stuur een e-mail naar info@padelwereld.nl. Ook als u uw order wilt wijzigen kunt u contact met ons opnemen. 

Wij zijn ook te bereiken op ons telefoonnummer 0314-794521 (maandag t/m vrijdag - 09:00 t/m 17:00)

Klantbeoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2012 - 2022 Padelwereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel