Algemene Voorwaarden Laagsteprijsgarantie - Padelwereld

Laatst bijgewerkt op 01-01-2024

1. Toepassingsgebied

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de laagsteprijsgarantie aangeboden door Padelwereld binnen de Benelux.

2. Definitie Laagsteprijsgarantie

Onder de laagsteprijsgarantie wordt verstaan dat Padelwereld de laagste prijs garandeert voor specifieke producten binnen het assortiment, onder voorwaarde dat aan de gestelde voorwaarden is voldaan.

3. Geldigheidsgebied

De laagsteprijsgarantie is geldig binnen de Benelux-regio.

4. Voorwaarden voor Geldigheid

Het product waarvoor aanspraak wordt gemaakt op de laagsteprijsgarantie, moet identiek zijn aan het product aangeboden door Padelwereld, inclusief merk, model, kleur, grootte en andere relevante specificaties.

- De laagsteprijsgarantie is alleen van kracht als het product wordt aangeboden onder dezelfde leveringsvoorwaarden als die van Padelwereld, waaronder maar niet beperkt tot verzendkosten, levertijd en garantievoorwaarden.

- De laagsteprijsgarantie is niet van toepassing op producten die worden verkocht tegen dumpprijzen, in uitverkoop zijn, op veilingen worden aangeboden of op andere wijze worden aangeboden onder ongebruikelijke omstandigheden die niet representatief zijn voor reguliere marktomstandigheden.

5. Procedure voor Aanspraak op Laagsteprijsgarantie

Om aanspraak te maken op de laagsteprijsgarantie, moet de klant voorafgaand aan de aankoop contact opnemen met de klantenservice van Padelwereld en de volgende informatie verstrekken:

- Product dat aangeschaft wenst te worden.

- Gedetailleerde informatie over het concurrerende aanbod, inclusief een link naar de website en specifieke productinformatie.

6. Beoordeling en Besluit

Padelwereld behoudt zich het recht voor om de geldigheid van de laagsteprijsgarantie individueel te beoordelen. Een verzoek kan worden afgewezen als niet aan alle voorwaarden is voldaan of als er sprake is van ongebruikelijke omstandigheden. Indien aan alle voorwaarden is voldaan, zal Padelwereld het prijsverschil direct aanpassen op de website.

7. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

Padelwereld behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Eventuele wijzigingen zullen van kracht worden vanaf de datum van publicatie op de website van Padelwereld.

Door gebruik te maken van de laagsteprijsgarantie gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Klantbeoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2012 - 2024 Padelwereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel