Babolat is een Frans merk dat padelrackets van de hoogste kwaliteit produceerd. Het prestigieuze merk, opgericht in 1875 door Pierre Babolat staat bekend als pionier in de padelwereld vanwege continue innovaties door onophoudelijk onderzoek naar nieuwe technieken. Babolat heeft alles: jarenlange ervaring, prestige en uiteraard stijl.Ontdek de Babolat collectie met behulp van de Babolat Racket Selector!


Babolat '23 & '24 series - Test available

Kies hier je testracket

TRY BEFORE YOU BUY


Technical Striker

Ontworpen voor technische spelers die beschikken over een fabelachtige vibora, dé perfecte kicksmash en veel aan het net te vinden zijn. De Technical Striker biedt Maximum Power!

Air Striker

Ideaal voor de veelzijdige en aanvallende speler die zich overal in het spel comfortabel voelt en zoekt naar een extreem wendbaar padel racket. Het aerodynamisch design en de nieuwste technieken komen samen tot een lichtgewicht meesterwerk; de Air Striker!

Counter Striker

Geschikt voor de speler die zich comfortabel voelt rond de baseline, zoekt naar controle en vooral verdedigend is ingesteld. De nieuwe en unieke vorm van dit racket zorgt voor een brede sweet-spot en een perfecte balans tussen power en controle voor de ideale Counter Strike!

Klantbeoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2012 - 2024 Padelwereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel