Nieuw!

Artikel 13 van 41

NOX AT10 Luxury GENIUS 12K 2024

€ 299,95 € 234,95 (inclusief btw)

De Nox AT10 Luxury Genius Arena 12K 2024 is ontwikkeld in samenwerking met professional Augustín Tapia. Dit racket heeft een traan/druppelvorm en is uitermate geschikt voor all-round spelers op een gemiddeld en gevorderd niveau die zoekt naar een racket met controle zonder te veel power in te leveren. In vergelijking met de 18K versie voelt de 12k iets steviger aan en biedt daardoor een gevoel dat dit racket iets "harder" is. 

Dit racket heeft een hybride traanvorm, een brede sweet-spot en een centraal geplaatste gewichtsbalans. Het frame is uiteraard volledig van carbon. De nieuwe kern MLD Black-EVA van Nox zorgt voor een superieure controle en een optimale overbrenging van uw kracht. Dit is een sandwich kern en zorgt voor meer controle bij de langzamere slagen en biedt meer power bij de snellere slagen zoals volleys of smashes.

Het blad is afgewerkt met verschillende lagen van Carbon12K voor extra stevigheid en een langere levensduur. Daarnaast beschikt het racket over de RoughSurface technologie van Nox. Dit is een ruwer afwerking van het blad in de vorm van gebakken korrels en zorgt dat u nog makkelijker effect aan uw slagen kunt geven!

Nieuw in de 2024 collectie is de EOS Flap, deze uitsparing in het frame zorgt voor een betere aerodynamische flow waardoor de reactietijd aan het net wordt verbeterd. 

De AT10 Luxury Genius 12K is ook uitgerust met het AVS (Anti Vibration System). Deze technologie reduceert trillingen om het spelcomfort te bevorderen en helpt blessures te voorkomen.

Wederom in de 2023 modellen is de SmartStrapOp deze manier kunt u het koord van het racket vervangen zonder dat het invloed heeft op de eventuele garantie.

Vragen over dit racket? Stel deze in de chat!

Padelracket NOX AT10 Luxury GENIUS 12K 2024 by Agustín Tapia

Overige informatie :
Gewicht: 360-375 Gram
Profiel: 38 mm
Frame: Carbon
Type speler: Gemiddeld-Gevorderd
Rackethoes: Inbegrepen
Levertijd: 4-5 Werkdagen

Klantbeoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2012 - 2024 Padelwereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel