Padelwereld Verhuurservice

NL & BE

Ontdek de ideale manier om je perfecte padelracket te vinden met onze verhuurservice. Of heb je tijdelijk een racket nodig? Voor een vast bedrag per week kun je uit de onderstaande collectie een racket een week lang uitproberen. En als kers op de taart: als je na de huurperiode besluit hetzelfde type racket aan te schaffen, krijg je de huurkosten volledig terug!

Hoe werkt het?

 1. Kies hieronder je racket: Selecteer uit het onderstaande assortiment het racket dat je wilt huren.
 2. Test het uit: Maak volop gebruik van het racket gedurende je gekozen huurperiode. Voel hoe het in je hand ligt, hoe het je slagen beïnvloedt en hoe het wellicht jouw spel kan verbeteren.
 3. Beslis met zekerheid: Bevalt het racket? Koop dan hetzelfde model en krijg de huurprijs terug. Is het toch niet wat je zoekt? Dan kun je het racket eenvoudig retourneren of terugbrengen.

Goed om te weten

 1. Huurperiode: Je hebt het racket maximaal 14 dagen tot je beschikking. Zorg ervoor dat het racket uiterlijk op de laatste dag van de huurperiode wordt teruggestuurd of ingeleverd. Dus huur je het één week en ontvang je het racket op donderdag of licht het dan klaar op het PostNL afhaalpunt? Zorg dan dat het uiterlijk donderdag de week erop weer retour is gestuurd.
 2. Retourkosten: De kosten voor het retourneren van het racket vallen niet onder de huurprijs. Deze bedragen €4,95 voor Nederland en €9,95 voor België. Een retourlabel kan via de originele track en trace mail worden verkregen.
 3. Huurprijs: Voor de huur betaal je een vast bedrag per dag of week afhankelijk van het racket, welke volledig wordt vergoed bij aankoop van hetzelfde type racket na de huurperiode of wordt verrekend met de betaalde borg.

Verantwoordelijkheid van de huurder:

Als huurder ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig omgaan met het gehuurde racket. Wij verwachten dat je het racket netjes behandelt en rekening houdt met de wanden en het hekwerk. Er is een eigen risico verbonden aan de huur, afhankelijk van de waarde van het racket, variërend tussen de €50 en €150. Dit bedrag wordt vooraf als borg ingehouden en na ontvangst van het racket in goede staat direct weer teruggestort of verrekend met de huur/aanschaf van je racket.

Woon of speel je in de buurt van Doetinchem?
Haal je huurracket dan bij ons op! Alle huurrackets zijn beschikbaar voor afhalen in Doetinchem. Dit is niet alleen handig, maar je bespaart ook op de retourkosten. Kom langs, kies je racket en begin meteen met padellen!

Waarom kiezen voor onze verhuurservice?
Onze verhuurservice is de perfecte optie voor iedereen die het racket wil vinden dat echt bij zijn of haar speelstijl past. Het is ideaal voor nieuwe spelers, of voor degenen die hun spel willen upgraden. Probeer verschillende rackets en maak je keuze gebaseerd op ervaring!

Grijp nu deze kans, selecteer jouw ideale racket, en ervaar het verschil op de padelbaan. Onze verhuurservice is jouw eerste stap naar het volgende level in jouw padelspel!

Lees hier de algemene voorwaarden van de Padelwereld verhuurservice

Sorteer op
 • Verhuurservice

  Bullpadel Vertex 04 - HUUR
  Bullpadel Vertex 04 - HUUR
  € 25,00

Klantbeoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2012 - 2024 Padelwereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel