Nieuw!

Artikel 10 van 41

NOX ML10 Luxury BAHIA 12K 2024

€ 299,95 € 224,95 (inclusief btw)

De Nox ML10 Luxury Bahia is een padel racket met een traan/druppelvorm en beschikt over fantastische all-round eigenschappen. Ontwikkeld voor veelzijdige en veeleisende spelers op een (gemiddeld- en) gevorderd niveau.

Het frame bestaat volledige uit carbon. Het blad is verstevigd met lagen van carbon12k voor extra stevigheid in aanvallende situaties en verbeterde duurzaamheid. De HR3 kern van Nox zorgt voor maximale precisie in uw slagen en biedt maximaal comfort en controle

De ML10 Bahia is uiteraard ook uitgerust met het nieuwe Pulse System van Nox. Deze technologie reduceert trillingen om het spelcomfort te bevorderen en helpt blessures te voorkomen. Dit racket beschikt ook over RoughSurface. De oppervlakte van het blad is ruw gelaten door middel van een 3D toplaag zodat u meer effect kunt meegeven aan uw slagen.

Nieuw in de 2024 collectie is de EOS Flap, deze uitsparing in het frame zorgt voor een betere aerodynamische flow waardoor de reactietijd aan het net wordt verbeterd. 

Wederom in de 2024 modellen is de SmartStrapOp deze manier kunt u het koord van het racket vervangen zonder dat het invloed heeft op de eventuele garantie.

Vragen over dit racket? Stel deze in de chat!

Padelracket ML10 Luxury BAHIA 12K 2024 BY MIGUEL LAMPERTI

Overige informatie :
Gewicht: 360-375 Gram
Profiel: 38 mm
Frame: Carbon
Type speler: Gemiddeld-Gevorderd
Rackethoes: Inbegrepen
Levertijd: 4-5 Werkdagen

Klantbeoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2012 - 2024 Padelwereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel