Nieuw!

Artikel 25 van 41

ML10 Luxury SHOTGUN 18K 2024

€ 299,95 € 264,95 (inclusief btw)

De Nox ML10 Shotgun uit de Luxury Series is een van de topstukken uit de 2024 collectie van Nox. Dit padelracket is geschikt voor de veeleisende aanvallende speler op een gevorderd niveau.

Door de diamantvorm en de midden-hoge balans, gericht op de overbrenging van uw kracht is dit racket ideaal voor spelers die veel aan het net te vinden zijn en houden van een krachtige smash.

Dit racket beschikt door de diamantvorm over een zeer krachtige sweet-spot. Het frame van het racket is volledig gefabriceerd uit carbon. Het blad is verstevigd met lagen van Carbon18K en zorgt naas veel power ook voor wat controle. 

Nieuw in de 2024 collectie is de EOS Flap, deze uitsparing in het frame zorgt voor een betere aerodynamische flow waardoor de reactietijd aan het net wordt verbeterd. Ook beschikt de ML10 Shotgun over de RoughSurface technologie van Nox. Dit is een ruwe 3D print op het blad en zorgt dat u nog makkelijker effect aan uw slagen kunt geven!

De HR3 kern van Nox zorgt voor maximale precisie in uw slagen en biedt maximaal comfort en controle. Ook is het racket uitgerust met het nieuwe Pulse System. Deze technologie reduceert trillingen om het spelcomfort te bevorderen en helpt blessures te voorkomen.

Wederom in de 2024 modellen is de SmartStrapOp deze manier kunt u het koord van het racket vervangen zonder dat het invloed heeft op de eventuele garantie.

Vragen over dit racket? Stel ze in de chat!

Padelracket ML10 Luxury SHOTGUN 18K 2024 by Miguel Lamperti

Overige informatie :
Gewicht: 360-375 Gram
Profiel: 38 mm
Frame: Carbon
Type speler: Gevorderd
Rackethoes: Inbegrepen
Levertijd: 4-5 Werkdagen

Klantbeoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2012 - 2024 Padelwereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel