Nieuw!

Artikel 22 van 41

Starvie Kenta Pro 2024

€ 274,95 € 249,95 (inclusief btw)

Zoek je een padelracket dat je spel naar een hoger niveau kan tillen? Ontdek dan het nieuwe, innovatieve, en rondvormige model van Starvie; Kenta! Beschikbaar in 3 varianten Speed, Soft en Pro. Dit model (PRO-50) is qua harheid het hardste model in de serie. 

Zorgvuldig ontworpen om de controle en stabiliteit van het racket te optimaliseren, daarnaast heeft Starvie de balans van het racket verbeterd door een geavanceerd gewichtsverdelingsmechanisme in het hart van het racket te integreren. Dit resulteert comfortabele balans tussen power en controle.

Met twee lagen 3K carbon op het blad, biedt dit racket een verbeterde controle en power balans. De ronde vorm zorgt ervoor dat de sweet spot zich in het midden van het racket bevindt. Dankzij de Pro-50 rubberdichtheid is dit racket geschikt voor allerlei soorten spelers en draagt het bij aan een hogere balsnelheid en gemakkelijke uitvoering van slagen.

De nieuwste Hex Tech-technologie zorgt voor een ruwe 3D textuur op het blad van het racket, waardoor de het nog makkelijker wordt om effect mee te geven aan bepaalde slagen. Bovendien verbetert deze nieuwe technologie de precisie van slagen, ongeacht waar de bal het racket raakt. De Geo Bridge-technologie biedt een betere wendbaarheid tijdens het spelen, terwijl het de vibraties die naar de hand en arm worden overgedragen vermindert.

De nieuwe langere Handgrip-technologie zorgt dat je een comfortabelere greep hebt, vooral bij een tweehandige grip of aanvallende slagen. Ook is de Noene Inside StarVie-antishockpadelgrip standaard ingebouwd in het handvat, dat tot 96% van de negatieve energie van schokken en trillingen kan absorberen.

100% Made in Spain!

Vragen over dit racket? Stel deze in de chat!

Padelracket Starvie Kenta (Pro-50)

Overige informatie :
Gewicht: 355-380 Gram
Profiel: 38 mm
Frame: Carbon
Type speler: Gemiddeld-Gevorderd
Rackethoes: Niet inbegrepen
Levertijd: 4-5 Werkdagen

Klantbeoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2012 - 2024 Padelwereld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel